Zona privada
Madteam

Bicicleta de Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

BTT: Vilafranca - Castell de Subirats

Dissabte, 26 de Octubre de 2019 de 09:00 a 18:00h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció : Només socis
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 21 de Octubre de 2019 a les 00:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 10
Inscrits: 0 | Pre-inscrits: 0

Sortida tota "ciclable" per gaudir del nou tram marcat per l'Ajuntament de Subirats, des del Castell a Can Rigol, evitant l'asfalt dels Casots. Hi ha un petit tram de vinya (300 m) i una passera de fusta.

RECORREGUT:
Sortim de Vilafranca pel camí de Mas Rabassa, seguim un petit tram del camí de La Serreta i passem a tocar Mas Rabassa, petit tram asfaltat i girem direcció a Fontallada- Can Torres.

Voregem la Riera de Sant Marçal i a l'alçada de la Rectoria agafem el camí de la Saulonera, petita parada per veure l'estany i pugem tot vorejant-lo. Seguim el corriol que porta a Can Suriol i després creuem les vinyes de Cal Vendrell, en direcció a Avinyó Nou, però avui no agafem el camí de la Grava, seguim el de sota amb millors vistes.

Creuem Cantallops i seguim per la tranquil·la pista de la riera de Vidrers, que deixem a l'altura de Can Revella (Ordal), per pujar a les Serres de l'Ordal. Pujada constant fins a la carena on parem a veure l'avenc de l'Ordal.

Baixada amb les impressionants vistes del Penedès i l'Anoia amb Montserrat al fons. Un cop al Castell de Subirats, parada obligada i gaudim una estona d'aquest mirador.

Deixem el castell baixant fins al torrent i a l'inici de la pujada girem a la dreta, en forta pujada, per sortir a unes vinyes, per la nova ruta. Tranquil i bonic tram que després d'una pujada surt al Camí de Cal Solà que tot planejant surt a la carretera dels Casots.

Creuem la carretera a l'altura de Can Rigol i agafem el camí de la Bardera i Savall. Durant uns quilòmetres gaudim del paisatge típic del Penedès entre vinyes i bosc i amb parada a la Bardera on contemplem una excepcional panoràmica del territori.

Baixem pel bosc de Savall i creuem el torrent per tot seguit girar a l'esquerra i fer la pujada del dia pel bosc i les vinyes de Can Milà. Forta pujada amb vistes impressionants per un cop dalt gaudir una llarga baixada fins a la masia. Travessem la carretera de Lavern i pel camí de vinya sortim a l'antic camí de Sant Sebastià dels Gorgs, on parem uns instants davant el pòrtic del monestir.

Pedalem uns quilòmetres entre les vinyes de les Timbes i Mas Comtal fins a Sant Cugat de S., on seguim en direcció al Pont Xic i al cap de poc arribem als horts de la Riera de Sant Marçal. Creuem la riera i per pista cimentada sortim a Sant Pere Molanta.

Últims trams de camí de vinyes i al cap de poc sortim a l'asfaltada que deixem per agafar el camí de Cal Cana, però ens desviem al camí de Santa Maria dels Horts i entrem a Vila pel camí del MeliO

Dades de la ruta: 
44,5 km
714 m positiu
Moderat

Requeriments

Material recomanat:
Bicicleta de muntanya, menjar per tot el dia, aigua, roba adequada (roba d'abric i pluja), motxilla, mapa de la zona, recanvis btt.

Cal estar en possessió de la targeta de la FEEC o similar.
En cas de no tenir-ne el club te'n pot tramitar una assegurança temporal pel dia de l'activitat. (6 euros).

Activitat organitzada pel la Secció de BTT

BTT: Vilafranca - Castell de Subirats
BTT: Vilafranca - Castell de Subirats
Localització

Vilafranca del Penedes

Veure plànol