El Catalonia Trek Festival obre el seu període d’inscripcions que s’allargarà fins al pròxim 15 de març.



Per fer la inscripció tots aquells interessats, s’han de dirigir al web de l’esdeveniment (www.cataloniatrekfestival.cat) que es farà a partir del 30 d’abril i fins al 7 de maig del 2017 a la Costa Brava.

Per tots aquells que es vulguin inscriure des de l’organització de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya s’ha optat per proposar tres opcions d’inscripcions preparades pels diferents públics (Full Pack, Week-end i Dinner Pack). Trobareu més informació sobre les tres opcions al mateix web del CTF.

La trobada vol ser un punt de referència on es barregin la cultura i el senderisme amb diferents activitats programades durant els dies que es durà a terme el Catalonia Trek Festival.



Us proposem una setmana plena d’emocions. Sis dies de caminades per indrets tan increïbles com el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, Cadaqués, Port de la Selva o el monestir de Sant Pere de Rodes, una de les millors atalaies del país. Tot plegat complementat amb visites de caire cultural al Museu Dalí (Figueres); les ruïnes d’Empúries, l’assentament grec més important de la península Ibèrica; enoturisme al voltant de la D. O. Empordà; i la visita a les ciutats de Girona i Barcelona, dues de les ciutats europees amb més encant.

L’origen d’aquest esdeveniment cal buscar-lo l’any 2013 a Sapri, a la Campània (Itàlia) el 2013. Dos anys després, el 2015, La Colle sur Loup, als Alps Marítims (França), va acollir la segona edició d’aquesta trobada internacional, que durant la primavera de 2017, a proposta de la Federació Europea de Senderisme (ERA-EWV-FERP), la FEEC organitza a Catalunya.

Roses, al cor de la Costa Brava, és una de les principals poblacions per on passa el GR® 92, el sender que recorre tot el litoral mediterrani català i espanyol i que coincideix amb l’E12 europeu. Tant per la seva privilegiada ubicació com per la multitud de possibilitats excursionistes, culturals i d’esbarjo que ofereixen Roses i l’Empordà, no hem dubtat ni un instant en escollir aquest emplaçament per al desenvolupament de la trobada.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya us convida a una setmana plena de caminades, experiències i emocions!