NOTA DEL PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ

Bona tarda a tothom. Avui ens han informat de les limitacions de reunio en alguns municipis de l area metropolitana i el parc ens ha confirmat que la pleta estara tancada.
La ufec ens recomana si no hi ha cap tema urgent posposar l assemblea.
Entre avui i dema ho comunicarem oficialment.
Fins ara no era legal fer una assemblea telematica pero en aquests moments ja es pot fer.
La junta ha decidit posposar l assemblea pel 6 de setembre presencial i en el cas que no sigui possible fer la telematica.

Esperem que la situacio millori us desitgem unes bones vacances.


 

Un cop acabat l'estat d'alarma el passat 21 de juliol, ja podem convocar l'assemblea general ordinària que teniem prevista pel passat mes d'abril.

Degut a les restriccions d'aforament que hi ha en la fase de represa, hem pensat en fer l'assemblea al pinar situat davant de l'edifici de la Pleta. Això ens permetrà estar a l'ombra però a l'exterior, i pert tant guardar el 1,5 m de distància. Al mateix temps, els acompanyants podran fer alguna cavitat.

Ja fa quatre anys, que la junta directiva va prendre les regnes de la Federació i estem contents de com ha anat. Es per això, que durant l'assemblea us presentarem els terminis del procès electoral i us proposarem data per a una assemblea general extraordinària en al convocarem eleccions. La pandèmia ha endarrerit o bloquejat els processos i formalment ho haguessim hagut de convocar el passat mes de maig. La majoria de membres de la junta ens tornarem a presentar a un segona legislatura.

Es convoca l'Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana d'Espeleologia pel diumenge 26 de juliol de 2020, a les 9,30 hores del matí en primera convocatòria i a les 10 hores en segona. L'Assemblea tindrà lloc a Sitges, a l’Oficina del Parc del Garraf situada a La Pleta, a la Ctra. de Rat Penat a Plana Novella, km 3,5.

Quedem a la vostra disposció per qualsevol aclariment o informació que necessiteu.

Atentament
Junta Directiva