La 25ª Cursa del Margalló és molt més que una cursa atlètica de muntanya. És un esdeveniment esportiu pensat per tota la família amb jocs, curses per totes les edats, caminada popular i una botifarrada final. Amb tot esperem fer-te gaudir de l’esport i del magnífic territori d’Olivella.

El 13 d'octubre torna una de les curses més clàssiques del calendari català, la Cursa del Margalló d'Olivella en la seva 25ª edició. I enguany ho farà amb nous recorreguts per senders i pistes amb pendents poc exigents i sense zones tècniques. Les curses ideals per començar la temporada després de l'estiu i perfectes per qui vulgui iniciar-se en les curses de muntanya. Igual que l'any passat, ho tindrem tot centralitzat al Camp de Futbol d'Olivella i pensat perquè tota la familia ho passi molt bé.

I no és poc el que t'oferim:

- Cursa 22K / 22km 600+ / 200 places.
- Cursa 12K / 12km 250+ / 300 places.
- Caminada / 12km 250+ / 250 places.
- Curses Infantils (cross) / 100 places.
- Activitats infantils gratuites.
- Botifarrada i avituallament a l'arribada.
- Bossa-obsequi amb samarreta tècnica de qualitat Craft.

Les curses transcorren per boniques pistes i corriols del Massis del Garraf, dins el terme municipal d’Olivella. Per la seva baixa dificultat tècnica són ideals per iniciar-se i agafar gust a les curses de muntanya.

Com a novetat hem escurçat els dos recorreguts dels últims anys, resultant dos recorreguts molt ràpids i poc tècnics amb constants pujades i baixades que et faran volar fins la meta.

Més detalls a la web: https://cursadelmargallo.cat/