Estimats socis i socies,

Us animem a col·laborar amb la compra d'aquesta samarreta per ajudar amb el projecte solidari que estan promovent els GRAE!


Langtang Disaster Relief Fund

Dels Pirineus a l’Himàlaia, Nepal 2016 és un projecte solidari portat a terme per la ONG Langtang Disaster Relief Fund que està vinculat al Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, que vol aportar el seu granet de sorra en la reconstrucció de les dues valls més devastades pel terratrèmol que va castigar el Nepal el passat 25 d’abril del 2015.



Passat aquest any, un equip format per Bombers, mestres i metges, van veure necessari dur a terme alguna acció per ajudar dues de les valls més devastades pel terratrèmol (Langtang i Dhunche). Els Bombers són un col·lectiu vinculat a la muntanya i que sempre i són quan algú necessita ajuda, valorada l’ajuda que havien rebut els habitants de la zona en els darrers mesos, no era suficient com per reprendre les seves vides, es va creure oportú treballar en tres línies d’actuació diferenciades:

- Repartiment de material escolar per ajudar en l’escolarització dels nens de les valls.
- Atenció Sanitària. Realització de revisions i atenció d’urgències mèdiques.
- Compra de material per la construcció de nous habitatges a la zona més castigada per l’esllavissada, com també realitzar la mà d’obra per dur a terme aquestes construccions.

Per aquest motiu busquem tota la col·laboració possible que recolzi aquest projecte i contribueixi en l’execució de les tres línies d’actuació preestablertes.

Hem posat a la venda samarretes amb la finalitat de recollir diners i fer arribar la col·laboració a totes les persones sensibilitzades amb el terratrèmol del Nepal.

El preu de venda són 12,00€
Comprar samarreta home
Comprar samarreta dona

Comprar samarreta per nens 5 anys, 8 anys i 12 anys

Aquest projecte és absolutament finalista, sense cap intermediari, l’equip en garanteix aquesta finalitat.

Tanmateix tots els col·laboradors del projecte solidari ho fem de forma totalment altruista.