La normalitat va guanyant espai i a poc a poc anem recuperant aquelles activitats que havien quedat suspeses, si fa pocs dies anunciàvem la recuperació del Circuit Català de Marxa Nòrdica, també es torna a posar en marxa la maquinària del repte dels “100 cims”.

Ho fa amb la intenció d’anar validant aquells cims s’han anat fent aquests darrers dies després de l’aturada obligada durant el període de confinament.

No només retornarà la part més lligada a poder tastar els diferents cims del país si no que també s’activen novament els concursos literaris dels “100 Cims” i el concurs “Fotocims” que estaven oberts en el moment de decret de l’estat d’alarma . Amb les limitacions de mobilitat és evident que els excursionistes no han pogut voltar massa pel territori per poder fer fotografies i, potser també, la situació sanitària no era el millor moment per inspirar vivències i experiències en relació als “100 Cims”

Tot i que des del 14 de març i fins a la finalització de l’estat d’alarma s’han acceptat els treballs literaris i fotografies que s’han presentat, des del Comitè dels “100 Cims” creiem que cal prorrogar els terminis dels concursos en un període igual al que ha durat la situació provocada pel Covid-19.

Així, tant, el concurs literari dels “100 Cims” com el concurs “Fotocims” queden oberts fins al dia 19 de juliol de 2020.

Els veredictes dels jurats es faran públics a la pàgina web de la FEEC durant el mes de setembre. Us recordem que la Trobada dels “100 Cims” està prevista per al dia 29 de novembre a Alcanar. Anoteu la data a l’agenda i animeu-vos a participar als concursos.

Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/el-repte-dels-100-cims-recupera-la-normalitat-i-amplia-terminis-pels-seus-concursos/