Les estades Pirineus, per joves de 14 a 17 anys, es duran a terme de l’1 al 7 de juliol a la zona d’alta muntanya del Parc Natural de Posets-Maladeta, en concret a Llauset. Sota els pics de Vallibierna i Russell, el refugi de Cap de Llauset serà el camp base des d’on començaran i acabaran les activitats diàries, com les ascensions a cims de més de 3.000 metres, arestes i escalades o tallers de primers auxilis, orientació i seguretat.

Els joves que hi vulguin participar han de ser membres d’una entitat excursionista i disposar del carnet federatiu. També han tenir una forma física adient, haver practicat l’especialitat anteriorment i disposar del material necessari. Per preinscriure’s s’haurà d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que s’hi requereix a la seu social de la FEEC o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds és el dia 12 de juny.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Més detalls: https://www.feec.cat/noticia/inscriu-te-a-les-estades-pirineus-a-la-vall-de-llauset/