Del 27 al 30 de desembre, la zona d’Ulldeter acollirà les últimes estades de l’any, destinades a socis i sòcies d’entitats excursionistes amb carnet federatiu entre 14 i 17 anys. Per participar en aquestes estades és necessari un mínim d’experiència en alpinisme i escalada en roca, així com una bona condició física i disposar del material individual necessari.

L’objectiu principal és generar dinàmiques de grup i convivència enfocades a la muntanya i a la pràctica de l’alpinisme, aportant als participants els coneixements sobre la utilització del material específic, les condicions de la muntanya hivernal i la pressa de decisions, els encordaments bàsics i les maniobres en neu i en roca.

El màxim de places són 12 i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Les places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. I si hi hagués més sol·licituds que places, tindrien preferència aquells esportistes que no hagin participat anteriorment en les estades de la mateixa especialitat en primer terme i en altres estades en segon.

Els joves interessats a participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.catEl termini de recepció de sol·licituds serà el dia 12 de desembre de 2016.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 125€ i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i el de tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 93 412 07 77 – ext. 2.