L’Àrea de Formació de la FEEC convoca les últimes estades del 2019, les estades hivernals, que tindran lloc al Parc Natural del Cadí-Moixeró, al refugi de Rebost, del 27 al 30 de desembre. Aquestes estan destinades a nois i noies d’entre 14 i 17 anys que disposin de la llicència federativa de la FEEC de l’any en curs.

L’objectiu principal es generar dinàmiques de grup i convivència enfocades a la muntanya i a la pràctica de l’alpinisme, introduint els conceptes bàsics de seguretat hivernal i els mètodes de progressió més adequats a cada terreny, així com conèixer els mètodes d’assegurament en terreny nivós i l’autoprotecció en roca.

Hi ha un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. En cas que hi hagi més sol·licituds que places, tindran preferència aquells esportistes que no hagin participat prèviament en estades de la mateixa modalitat, en primer lloc, i en altres estades de la FEEC en segon lloc.

Els joves interessats en participar-hi han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix per correu electrònic a estades@feec.cat abans del 15 de desembre de 2019.

Per a més informació, envieu un correu electrònic a estades@feec.cat o truqueu al 934 120 777, extensió 2.