La Garmin Team Trail ofereix un format de competició nou en les curses de muntanya i que reuneix: l’aventura d’una activitat en format non-stop, el treball en equip que requereix conviure i compartir i l’atractiu en la descoberta d’un llarg i divers recorregut de nord a sud de Catalunya.

La Garmin Team Trail neix amb la vocació d'oferir una experiència única que aglutina un paratge espectacular i la participació en una cursa de muntanya per etapes i en equip.

http://garminteamtrail.com/es/

Aquesta es una cursa de Trail per etapes i equips, sense arribar a l’exigència de les curses habituals de 3 dies individuals, comparativament son curses molt diferents.

Es perfecte per córrer en equips de 2-3-4-6-8 persones, son 8 etapes amb sortida a Castellar de n’Hug i arribada a Sant Cugat del Vallés, es perfecte per córrer amb amics o companys de feina cadascun una o més etapes.

Oferim entre els socis com un al·licient o avantatge, un descompte del 25%.

Podeu organitzar equips del vostre club i podríeu participar en qualsevol de les modalitats ja sigui equip de 4 masculí, femení o mixtes.

RECORREGUT
De Castellar de N’Hug fins a Sant Cugat del Vallés

CONTROLS DE PAS
Els relleus només es poden realitzar en els Controls de pas indicats

CURSA EN EQUIP
Per relleus en equips de 1, 2, 3, 4, 6 o 8 corredors.

36 HORES
Màxim 36 hores per fer tot el recorregut

8 ETAPES
8 Etapes d’entre 20 i 30 kms.

TRACK THE RACE
Seguiment en temps real amb TRACK THE RACE

Qualsevol dubte, o si ens vols comunicar la creació d'un equip, posa't en contacte amb nosaltres (info@madteam.org) i contactarem directament amb l'organització de la Cursa.