El proper diumenge 10 de novembre arriba la II edició de Trail Aigua de Rigat. La cursa és organitzada per l’empresa Aigua de Rigat i compta amb el suport del servei d'esports d’Igualada.

En aquesta nova edició s’ha volgut fer un gir important en relació a l’any passat. Per una banda, es pretén que la cursa es desenvolupi en un entorn natural. Per aquest motiu no només el recorregut sinó que també tant la sortida com l’arribada es faran al parc fluvial. El recorregut és de 13Km de distància i el fa accessible a corredors que no necessàriament hagin de ser grans experts a les Trails. Això no treu que els runners de muntanya gaudeixin també del recorregut sobretot dels diferents corriols, pujades i baixades que no poden faltar en aquestes curses. Esperem que el nou recorregut agradi a tots els participants.

Una altra de les novetats és la d’incorporar una cursa infantil adreçada a les categories sub 12 i sub 14. Aquesta cursa té l’objectiu de permetre també la participació a nens i nenes nascuts entre els anys 2007 i 2010 amb un recorregut de 2Km.

Volem destacar la col·laboració i participació de la Sheila Avilés, actual 3ª del món de Trail Running

Els primers 200 inscrits adults i 50 inscrits a la cursa infantil, rebran com a obsequi una samarreta i una bossa de la cursa.

Tota la informació i inscripcions de la cursa a www.trailaiguaderigat.com