Dimecres 14 de desembre de 2016

Presentació i objectius
Catalunya Offline és una aplicació per a mòbil desenvolupada per l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) que permet moure's pel territori català, prendre punts i gravar les vostres rutes i excursions amb el GPS, encara que no tingueu cobertura de dades al vostre mòbil.

L'aplicació permet la descàrrega i la visualització de la cartografia de l'ICGC, tant del mapa topogràfic com de l'ortofoto:

El mapa topogràfic mostra la informació estructurada i jerarquitzada per facilitar la seva lectura. S'hi mostren les corbes de nivell i informació relativa als senders de muntanya.
L'ortofoto mostra el detall del terreny en les escales més grans. En aquest cas, la imatge s'ha complementat amb certa informació geogràfica per facilitar la seva comprensió: carreteres, camins, corriols i toponímia.
L'ús fora de línia ( offline) es realitza a partir del tall de 77 unitats geogràfiques amb què es publica la versió del Mapa topogràfic de Catalunya a escala 1:25.000.
El nivell de detall de la cartografia cerca el compromís entre la seva bona usabilitat i el volum de les dades dels fitxers que es descarreguen. Si disposeu de targeta SD, els arxius s'emmagatzemen en aquesta per tal de no ocupar la memòria interna del vostre dispositiu.

Les funcionalitats de l'aplicació es tractaran explícitament al llarg de la presentació, de manera que hom pugui gaudir de d'aquesta nova eina de coneixement del territori.

Aquest esdeveniment es realitza amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Lloc: Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, Parc de Montjuïc (mapa).
Data i hora: dimecres 14 de desembre de 2016, de 18:00 a 19:00 hores.
Inscripció: L'assistència és gratuïta però, atesa la capacitat limitada de la sala, és indispensable inscriure’s al més aviat possible.