La Fira de la Muntanya de Vic que s’havia de celebrar dels dies 6 al 8 de novembre s’ajorna fins al cap de setmana del 20 al 22 de novembre.

Aquestes noves dates han estat proposades després del decret aprovat per la Generalitat de Catalunya on es prohibeixen les celebracions de fires fins al pròxim 2 de novembre.

Des de l’organització de la Fira es donarà compliment a les disposicions governamentals i sanitàries establertes per evitar el contagi de la Covid-19, prenent totes les mesures de protecció i prevenció pertinents.

A la Fira de la Muntanya si podrà trobar una àmplia àrea expositiva, amb empreses relacionades amb l’esquí i l’esport, la Fira del Llibre de Muntanya, que aporta continguts culturals essencials a partir de conferències, taules rodones i presentacions de llibres, el Campionat d’Open Bloc que any rere any compta amb una gran participació i que aquest any s’ubicarà en un ampli espai a l’exterior amb una àrea protegida pels concursants, i el Mercat d’Ocasió, on es podrà adquirir material provinent d’outlets de diverses botigues d’esports o bé de particulars, que enguany també comptarà amb una zona més àmplia per garantir el compliment de totes les mesures sanitàries.

La Fira de la Muntanya estudia altres opcions en cas que no es pugui celebrar finalment de forma presencial l’esdeveniment per portar continguts de muntanya el penúltim cap de setmana de novembre.

Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/la-fira-de-la-muntanya-de-vic-sajorna/