El Departament de Salut de la Generalitat marca novament les pautes de comportament durant aquesta pandèmia amb la presentació de la Resolució SLT/2107/2020 de les mesures pel desenvolupament de l’activitat en general i també l’activitat física al territori. El document s’ha elaborat prenent de referència les Resolucions publicades pel Departament de Salut, així com el FAQS publicat pel Departament de l’Interior i Salut de la Generalitat de Catalunya.

En aquest document es destaca que la pràctica esportiva i activitats esportives, com ara gimnasos i instal·lacions esportives es poden dur a terme sempre i quan es compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció de Pla d’actuació del PROCICAT.

D’altra banda, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha fet pública la proposta de mesures de contingència en el sector esportiu per a la gestió de l’escalada de rebrots per Covid-19.

Per més informació, podeu consultar també el web de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i del Departament de Salut.

Protocols FEEC
La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya va elaborar, en el seu moment, els protocols amb les mesures preventives davant de l’epidèmia de la Covid-19 per les diferents disciplines i per anar recuperant a poc a poc les activitats socials i competitives que s’encarrega de regular.

Des de la FEEC es van fer uns protocols flexibles però ajustats a la realitat i a les mesures sanitàries recomanades des del Govern català. Actualment, es treballa també per actualitzar quan faci falta aquests protocols que seran d’obligat compliment per les activitats que es trobin dins dels calendaris de circuits i copes de la FEEC i recomanacions per a tots aquells que pratiquin activitats de muntanya.

Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/la-practica-esportiva-es-regula-i-sadapta-a-la-situacio-de-la-pandemia/