Ja tenim apunt el segon test de la Marrana Skyrace. Aquesta vegada gràcies a Camp Base i als amics de La Sportiva podrem provar el nou calçat de la marca italiana. A més a més estarem acompanyats de Dani Tristany, tècnic i coordinador de La Sportiva júnior Team i embaixador de la marca a la Península Ibérica.

Tenim 20 places disponibles pels qui desitgeu provar el calçat tot resseguint el recorregut d'11K CIRC DE MORENS de la sisena edició de la Marrana Skyrace.

Els més ràpids podran reservar una plaça per el dia 2 de juliol a l'estació de Vallter 2000. En acabar els inscrits podran gaudir d'un avituallament proporcionat pel Club Excursionista Madteam. Tens de temps per apuntar-te fins dijous 29 a les 15.00 hores.

L'activitat s'iniciarà a les 9:30 just davant del restaurant de l'estació d'esquí on hi trobareu la carpa del club.

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ AL TEST

*L’activitat es realitzarà sempre i quan el temps ho permeti. L’organització podrà cancel•lar l’event un dia abans.
*Es prega puntualitat. Si aquella persona inscrita no es presenta al lloc indicat i a l’hora concretada, s’iniciarà l’activitat amb la resta de participants.
*És obligatori tenir la llicència federativa per la realització de l’activitat. L’organitzador queda exempt de qualsevol problema físic que pugui patir el participant. Des de l’organització oferim la gestió d’una assegurança temporal pel participant que ho requereixi, enviant un correu a info@madteam.org