Benvolgudes companyes i companys,

El passat dimecres us comunicàvem que les activitats esportives de la Federació quedàvem posposades per tal de col·laborar socialment i evitar la saturació dels serveis sanitaris del nostre país. Al mateix temps us demanàvem de contactar la federació de forma telemàtica o telefònicament.

Malauradament la pandèmia està evolucionant molt ràpidament i seguint les indicacions de les autoritats us comuniquem que a partir d’avui l’atenció presencial de la federació no serà possible. Us atendrem a: Tel: 689 980 650 o fce@espeleo.cat en l’horari d’oficina habitual dilluns i dimecres de 17 a 21 hores i dimarts, dijous i divendres de 9 a 13 hores.

Únicament en cas d’urgència podeu contactar al telèfon 629 593 747.

Creiem que la declaració de l’estat d’alarma ens indica la gravetat de la situació que vivim i des de la junta volem demanar-vos que no us desplaceu i que resteu a casa aquests dies. En cas d’accident, obligareu al sistema d’emergències a destinar efectius al vostre accident i no al que és veritablement necessari en aquests moments. Us demanem que posposeu les vostres activitats i les reunions als locals de les entitats.

Amb la restricció de moviments que declara el govern d’Espanya, no queda clar a la nostra pòlissa si un accident esportiu seria cobert per la companyia d’assegurances, per tant us recomanem no realitzar pràctica esportiva.

Esperem que aquestes mesures ajudin a reduir o espaiar els contagis i que puguem ajudar als treballadors de la sanitat del nostre país.

Lluís Domingo
President de la Junta Directiva