La Pyrenees Stage Run és una nova cursa per etapes, seguint un sender mític com és el GR11, creuant 5 Parcs Naturals i en parelles, un format que permet al corredor experimentar noves sensacions en molts sentits, per un costat el repte de córrer entre trenta i quaranta quilòmetres cada dia, i per altre la vivència de compartir-ho amb un company de viatge durant tots i cadascun dels 248 quilòmetres que serviran per descobrir el Pirineu més salvatge entre Ribes de Freser i Vielha del 4 al 10 de setembre de 2016. Hi ha tres tipus d’inscripció, la BÀSIC que inclou tots els serveis bàsics de la cursa i el sopar de cada dia, l’AVENTURA que a més a més inclou l’allotjament en “campament” (pavellons o càmpings) i la PREMIUM que inclou allotjament en hotels. Les etapes tenen una llargada aproximada de 35km i uns 2500m d+, amb un parell d’etapes més llargues i una etapa de 20km per dins d’Andorra. Podeu trobar tota la informació sobre la cursa a la seva web: http://psr.run.



Com a entrenador sempre és un repte assessorar corredors que es posen un objectiu tan ambiciós com la PSR, però alhora també és molt satisfactori veure la progressió i com el cos és capaç d’adaptar-se a realitzar set dies consecutius de "cursa de muntanya". És per això, que col·laboraré en aquest projecte donant consells als participants de la PSR i organitzant un entrenament el proper 31 de juliol a Ribes de Freser (part de la primera etapa). En aquesta trobada farem una petita introducció tècnica a diferents tipus d’entrenament que podem realitzar quan entrenem per muntanya (escalfament, estiraments i mobilitat, circuit per fer sèries, sèries en pujada, pujades de CACO…), després farem una part del recorregut de la primera etapa de la PSR i finalment anirem a dinar tots junt mentre resolem totes les qüestions tècniques que tingueu sobre l’entrenament en general i de curses per etapes en concret.

DATA TOPE: 28 juliol

El punt de trobada per a l’entrenament serà el Bar Gusi el diumenge 31 de juliol a les 08:00 del matí. Per confirmar la vostra assistència podeu fer-ho a ricard@ricardvila.es  o info@psr.run. Us hi esperem!

Entrenament 31 juliol amb el Ricard Vila: https://youtu.be/eY_36H2zF5o