Qui ens hagués dit que aquesta llevantada ens retornaria l'hivern al Pallars. Molta neu i molt fred, és el resum que ens ha deixat aquest període de nevades.

Per tal de gaudir d'aquest nou paisatge, des del Refugi del Gerdar, iniciarem un cicle d'excursions guiades amb raquetes de neu, els propers caps de setmana.

La idea és venir a gaudir d'aquest paisatge hivernal. No cal tenir experiència en muntanya, les excursions són acompanyades d'un guia de muntanya que us assessora en tot moment.

Combinar l'activitat física en mig d'un paratge ben nevat, amb el caliu del refugi.

Dissabte començarem l'activitat del cap de setmana (*). Primer ens familiaritzarem amb les raquetes per després anar d'excursió amb elles. En funció del nivell i ritme del grup, les excursions seran més o menys exigents. En qualsevol cas, no cal tenir experiència, és obert a tots els públics. A la tarda, retornarem al refugi, per poder prendre quelcom o dutxar-se o simplement, passar l'estona fins a l'hora de sopar a les 20.00, on refarem forces amb un bon àpat casolà.

Diumenge després d'un bon esmorzar i ara que tothom ja es mourà fluidament amb les raquetes, farem una altra sortida. Aquesta serà més curta, ja que la idea és acabar al migdia, per facilitar l'hora de tornada de tothom.

No es tracte d'una organització estricte, anirem adaptant-nos en funció del nivell i forces del grup.

(*) La nit de divendres és opcional. Hi ha qui prefereix venir divendres per no haver de matinar dissabte, podeu consultar els nostres preus a la nostra pàgina www.refugidelgerdar.com.

Per qualsevol qüestió, no dubteu en trucar-nos al 619.04.44.76.

Fins aviat.