De la mà dels nostres amics d'Oxineu (tècnics que han realitzat les activitats formatives d'alpinisme i esquí de muntanya), ens han traslladat aquesta proposta pels socis i sòcies que fan esquí de muntanya, o que han realitzat un curs aquest any.

Anirem a fer una de les travesses clàssiques dels nostres Pirineus, un bon repte per intentar culminar.
Durant quatre dies d'activitat, no només descobrirem el parc i els seus refugis, si no que de ben segur ens veurem en la necessitat de posar a prova els nostres recursos adquirits fins el moment. Aventura i diversió assegurada.

Lloc: Parc Nacional d’Aigüestortes.
Època de l’any: Març/abril.
Ràtio màxima: 1/4. Aquesta ràtio, ens l’auto fixem per garantir una bona qualitat en el servei i control del grup.

PROGRAMA

Dates i itineraris: En funció de les condicions meteorològiques i nivològiques, l’ordre previst es pot veure alterat.

30 de març. Pernocta en el Refugi de l’Estany Llong.
Sant Nicolau – Refugi
(Possible ascensió al Tuc de la Montanyeta).

31 de març. Pernocta en el Refugi d’Amitges.
Refugi Llong – Portarró d’Espot – Refugi d’Amitges
(Possible ascensió al Bassiero).

1 d’abril. Pernocta en el Refugi de Colomers.
Refugi d’Amitges – Port de Ratera – Refugi de Colomers
(Possible ascensió al Tuc de Ratera).

2 d’abril.
Refugi Colomers – Port de Caldes – Refugi Ventosa – Presa de Cavallers
(Possible ascensió al Montardo).

Punt de trobada: Barruera.
Punt de finalització: Barruera, els enllaços es faran en taxi.
Hora d’inici i finalització: Trobada a les 9:30h del divendres 30 de març i finalització aproximada, el dilluns 2 d’abril les 14h.

REQUISITS

Edat mínima: Menors d’edat consultar.
Material individual: Esquís i botes de muntanya, pells de foca, ganivetes, bastons, casc, pala, ARVA, sonda, piolet, grampons, roba adequada per fer activitat física en la muntanya hivernal, frontal, guants de recanvi, sac llençol i necesser.
Imprescindible: Haver realitzat el programa (El Repte 02) o haver fet una sortida amb algun dels tècnics per garantir el nivell suficient. Baixar amb control, seguretat i fluïdesa per pendents amb 30º, condició física per poder realitzar uns 1200 metres positius cada dia. Recomanable targeta federativa.


- Els socis de Madteam han d'acreditar-se com a tals mitjançant una targeta de soci o bé jo em poso en contacte amb tu per verificar que pertany al vostre club.
- Els socis del Madteam tindran un descompte del 10% sobre els 290€, és a dir un preu de 261€ (IVA inclòs), aquest preu inclou el guiatge, assegurança d'accidents i gestió en la reserva dels refugis i taxis.
- Les pernoctes, dietes i desplaçaments dels clients no estan inclosos en el preu
- Les pernoctes, dietes i desplaçaments dels guies no estan inclosos en el preu, que s'haurà d'abonar entre tots els participants.
- La ràtio mínima per fer la sortida és de 1:4, i la ràtio màxima 2:8.
- La data màxima d'inscripció per tal de poder fer les reserves als refugis seria el dissabte 10 de març.
- Els socis de Madteam poden fer l'inscripció i pagment a través de la web: https://oxineu.com/producte/el-repte-04/ . Un cop verificat que són socis de Madteam els hi farem la devolució del 10%


Activitat impartida i realitzada pels membres d'Oxineu, el club només fa difusió d'aquesta. A canvi els nostres socis i sòcies obtindran un descompte en el preu de la inscripció.