Lloc: 18 de Juny a Vallter 2000 a les 9:30h.

Corredors i corredores que us encanten els números, les gràfiques, les pulsacions, controlar el vostre rendiment...aquest és el vostre test!

Gràcies al nostre patrocinador Camp Base hem aconseguit que Suunto ens expliqui les novetats del nou rellotge que està arrasant al món del trailrunning.
Hi haurà 30 places disponibles. 

L’activitat s’iniciarà a les 9:30 del matí i ens trobarem sota la carpa del Club Excursionista Madteam al costat dels lavabos exteriors del restaurant.

Es realitzarà una part del recorregut Circ de Morens d’11K tot analitzant les característiques i novetats del nou rellotge. Al finalitzar hi haurà avituallament a càrrec del Club Excursionista Madteam.

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ AL TEST

*L’activitat es realitzarà sempre i quan el temps ho permeti. L’organització podrà cancel•lar l’event un dia abans.
*Es prega puntualitat. Si aquella persona inscrita no es presenta al lloc indicat i a l’hora concretada, s’iniciarà l’activitat amb la resta de participants.
*És obligatori tenir la llicència federativa per la realització de l’activitat. L’organitzador queda exempt de qualsevol problema físic que pugui patir el participant. Des de l’organització oferim la gestió d’una assegurança temporal pel participant que ho requereixi, enviant un correu a info@madteam.org