El proper 15 de desembre durant la XXII Trobada d'espeleòlegs es realitzarà una Jornada tècnica per a tots els Iniciadors d'espeleologia de la nostra federació. La jornada serà al Centre Excursionista Vallirana, on la Secció Espeleologia de l'Ordal ens acollirà de 16 a 19 hores.

L'objectiu d'aquesta jornada es transmetre algunes les evolucions i conclusions tècniques a què l'Escola Catalana d'Espeleologia ha arribat i aplicar-les als cursos d'iniciació. La jornada es realitzarà després del dinar de germanor de la trobada.

Us anticipem alguns temes que es tractaran:

  • Pas de fraccionament
  • Pas de nus
  • Nus Fusion
  • Fuga del nus dínàmic
  • Anàlisi de diferents models de bloquejadors i devalladors que es troben al mercat actualment.

El programa matinal de la trobada, serà l'acte de reconeixement als descobridors de l'avenc Pompeu Fabra en l'any d'homenatge a l'il·lustre linguista. El seu avenc i el de l'abat Escarré estaran instal·lats per l'ocasió. En l'acte s'aprofitarà per lliurar el Premi Norbert Font i Sagué d'enguany.

Us podeu inscriure al formulari que trobareu a Formació/jornades tecniques.

Tots els iniciadors esportius que participin i tinguin introduit el seu diploma al playoff obtindran gratuitament la samarreta de tècnic de la federació.

Qui vulgui participar del dinar de l'espeleòleg caldrà senyalar la casellacorreponent i, si no es iniciador, seleccionar la casella esportista.

Us hi esperem