La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), amb el suport de la Federació Europea de Senderisme (ERA), organitzarà la segona edició del Catalonia Trek Festival.

L’esdeveniment, que fusiona senderisme i cultura, tindrà el seu epicentre a la localitat de Salou i se celebrarà entre el 3 i el 10 de maig de 2020. Un esdeveniment on volem ensenyar al mig miler de senderistes d’arreu d’Europa que hi participaran els millors paisatges de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, combinat amb l’oferta cultural que ofereix el territori. Entre les diferents activitats que els participants poden fer durant l’esdeveniment, hi ha 7 excursions i 5 visites culturals.

Per a garantir el correcte desenvolupament d’un esdeveniment d’aquest tipus hem de comptar amb un cos de voluntariat important. Per aquest motiu, des de l’organització, es demana la col·laboració de voluntaris en la mesura de les possibilitats de cadascú.

Requisits de participació

  • Disposar de la llicència federativa de l’any en curs
  • Disponibilitat total. Tindran preferència les persones que puguin participar-hi tots els dies
  • Domini d’algun idioma diferent al català i el castellà, preferiblement francès i/o anglès

Condicions
Allotjament i manutenció coberta al mateix hotel de la trobada (Hotel Best Cap Salou)

Terminis
Enviament de sol·licituds de participació per part dels voluntaris: fins al 15 de març de 2020 a info@cataloniatrekfestival.cat
Notificació d’acceptació: durant la setmana del 30 de març al 3 d’abril de 2020