Madteam

Excursionismo

Estanys de la Pera (14 d'abril)

Va ser un dia singular, la previsió de la meteo ens feia dubtar, però tot i així varem considerar que la quantitat de precipitació prevista era escassa i per tant varem decidir sortir a gaudir de la quantitat de neu que hi ha acumulada al Pirineu.
A mesura que ens anàvem apropant a l’estació d’esquí d’Arànser que ja està tancada, la quantitat de neu a la carretera anava augmentant, fins el punt que ja a prop de l’estació fins i tot amb cadenes varem decidir aparcar el cotxe i continuar a peu.
Quan varem arribar a l’estació el gruix de neu era espectacular, i així varem iniciar el recorregut, obrint traça amb les raquetes, el bosc estava magnífic i una mica d’aiguaneu ens acompanyava. La tranquil•litat era absoluta, l’únic moviment era d’algun esquirol. Varem anar recorrent les pistes fins les dues, quan ja començava a nevar una mica més i varem decidir menjar alguna cosa i anar baixant.
Situats de nou a les instal•lacions tancades d’Arànser va ser el moment de dinar protegits per una petita teulada, admirant el bosc i la neu i gaudint de la tranquil•litat. La baixada per la carretera nevada fins al cotxe va tancar la sortida d’un dia en el que el protagonista va ser el bosc nevat en silenci.

Volver