El Comitè dels “100 Cims” obre el període de presentació de les obres per als dos concursos que enguany arriben a la desena edició.

D’una banda, el concurs de fotografia “Fotocims” busca una imatge de qualsevol motiu relacionat amb alguna de les 308 muntanyes que figuren al llistat de cims. Enguany hi ha un premi especial a la fotografia més original d’un element del cim, ja sigui natural o artificial. Es poden fotografiar cartells, creus, pedrons, fites, plaques, edificis… de qualsevol cim del llistat. El termini per presentar les obres finalitza el 21 d’abril.

D’altra banda, el premi literari “100 Cims” feec-100-cims-300x200crida a participar amb obres també relacionades amb els cims del llistat. Els relats poden descriure les impressions, vivències, sensacions o aventures que s’han experimentat en assolir un dels cims o la descripció literària de l’ascensió. En aquest cas, els interessats poden lliurar les seves obres fins l’1 de maig.

Poden participar-hi tots els federats amb llicència federativa vigent, independentment de la seva participació al repte dels “100 Cims”. Els treballs s’han d’enviar a l’adreça electrònica 100cims@feec.cat i el lliurament de premis es farà durant la Trobada dels “100 Cims”, que se celebrarà el 12 de maig a l’Esquirol.

Bases del Concurs “Fotocims”

Bases del Premi literari “100 Cims”

Fotografia / Segon premi del concurs Fotocims 2018, “El Sotllo, abans d’arribar a la collada del Montcalm”, d’Antoni Llavina Verdaguer (CE Centelles)