La FCEH ofereix les reconegudes assegurances de lleure, Targeneu i Multirisc, per a poder practicar els esports d’hivern i els esports a l’aire lliure amb la tranquilitat d’estar cobert davant d’un accident.

TARGENEU

Ja pots contractar la Targeneu de Juny a Juny, amb data d’expedició 1 de Juny de 2019. 

L’assegurança dels incondicionals de la neu amb cobertura mundial amb rescat, primera cura i fora pista.

Esports coberts mundialment
Esquí Alpí - Esquí de Fons - Telemark - Freeski - Surf de Neu - Trineu amb Gossos - Pulca Escandinava -Canicròs - Hoquei Gel- Patinatge Artístic - Cúrling - Short Track

Targeneu també actua com una assegurança en viatges, sempre que estiguis a més de 35 km del teu domicili habitual, et cobrirà totes les activitats esportives (veure exclusions) en l’àmbit europeu i en els països de la Ribera Mediterrània. Aprofita-la si practiques, per exemple:

Senderisme - Bicicleta de muntanya - Esquí de muntanya - Raquetes de neu

Període de cobertura
De l’1 de juny de 2019 al 31 de maig de 2020.

Condicions especials
La FCEH ofereix diferents opcions perquè les famílies gaudeixin de preus especials que s’adaptin a les seves característiques: Packs familiars i Targeneu infantil.

Cobertures: http://www.fceh.cat/la-federacio/assegurances/targeneu/cobertures/


 

MULTIRISC

L’assegurança dels amants dels esports a l’aire lliure amb cobertura mundial i seguiment de la lesió, tant en els esports d’estiu com en els d’hivern.

Esports coberts mundialment
Esquí Alpí - Esquí de Fons - Telemark - Freeski - Snowboard - Trineu amb Gossos - Pulca Escandinava - Canicròs - Esquí de muntanya - Raquetes de neu - Alpinisme Excursionisme - Senderisme - Bicicleta de muntanya - Escalada - Espeleologia - Campaments d’iglú - Raids de muntanya - Descens de barrancs - Marxes - Campaments

Període de cobertura
De l’1 de juny de 2019 al 31 de maig de 2020 (Multirisc Juny)

NOVETAT
Aquesta temporada estrenem nova cobertura: reemborsament del cost del forfait de temporada, classes, hotel i lloguer de material no utilitzat per accident a pistes. En el cas de la Multirisc, fins a 1.000 euros.

Condicions especials
La FCEH ofereix diferents opcions perquè les famílies gaudeixin de preus especials que s’adaptin a les seves característiques: Packs familiars i Multirisc juvenil.

Cobertures: http://www.fceh.cat/la-federacio/assegurances/multirisc/cobertures-multirisc/