Un cop acabat l'estat d'alarma el passat 21 de juliol, ja podem convocar l'assemblea general ordinària que teniem prevista pel passat mes d'abril.

Degut a les restriccions d'aforament que hi ha en la fase de represa, hem pensat en fer l'assemblea al pinar situat davant de l'edifici de la Pleta. Això ens permetrà estar a l'ombra però a l'exterior, i pert tant guardar el 1,5 m de distància. Al mateix temps, els acompanyants podran fer alguna cavitat.

Ja fa quatre anys, que la junta directiva va prendre les regnes de la Federació i estem contents de com ha anat. Es per això, que durant l'assemblea us presentarem els terminis del procès electoral i us proposarem data per a una assemblea general extraordinària en al convocarem eleccions. La pandèmia ha endarrerit o bloquejat els processos i formalment ho haguessim hagut de convocar el passat mes de maig. La majoria de membres de la junta ens tornarem a presentar a un segona legislatura.

Es convoca l'Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana d'Espeleologia pel diumenge 26 de juliol de 2020, a les 9,30 hores del matí en primera convocatòria i a les 10 hores en segona. L'Assemblea tindrà lloc a Sitges, a l’Oficina del Parc del Garraf situada a La Pleta, a la Ctra. de Rat Penat a Plana Novella, km 3,5.

Quedem a la vostra disposció per qualsevol aclariment o informació que necessiteu.

Atentament
Junta Directiva