Benvolguda entitat,

Ens posem en contacte amb vosaltres perquè ja s'han obert les inscripcions pel proper Curs de Medicina i Socors de Muntanya del 2018, motiu pel qual us agrairiem ho publiquessiu a la vostra web / facebook i ho fessiu extensiu als vostres socis.

En el següent enllaç podreu descarregar-vos el díptic amb tot el programa del curs, el calendari, horaris i sessions de que es composa.

Les inscripcions es podràn realitzar des del formulari de la nostra web http://www.cursmsm.org.

Aprofitem per recordar-vos que la inscripció al curs és per rigorós ordre d'emplenament del formulari i pagament.

Mentrestant podeu seguir-nos al nostre facebook on anem publicant les darreres novetats del curs http://www.facebook.com/MedicinaSocorsMuntanya

Aprofitem l'avinentesa per a recordar-vos que aquest curs està organitzat pel Club Excursionista de Gràcia, el Centre Excursionista de Catalunya i la Unió Excursionista de Catalunya i rep el suport de la FEEC, motiu pel qual és obligatori estar federat en aquesta amb la llicència C o superior.

T'agrairiem que reenviessis aquest missatge a totes les persones del teu centre que puguin estar interessades en el Curs de Medicina i Socors de Muntanya, així com als membres del teu Centre Excursionista.

Esperant poder comptar amb la participació d'algun soci de la teva entitat, rep una cordial salutació.

Curs de Medicina i Socors de Muntanya