El dissabte 28 d’abril s’organitza a la muntanya de Montserrat una cadena humana en favor dels presos i exiliats polítics catalans.
L’organitza l’ASSOCIACIÓ CATALANA PELS DRETS CIVILS, amb el suport de la FEEC, l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Bombers per la República, Crida per la
Llibertat i la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge.

L’acció consistirà en una cadena humana estructurada per trams amb inici a Collbató, que passarà per Sant Joan, el pla dels Ocells i la serra de les Lluernes per arribar fins al peu del Cavall Bernat.

Tenim assignats els trams més alts de la ruta (13, 14 i 15) per a tots aquells excursionistes federats que vulguin participar-hi, ja que són els més allunyats i que tenen els senders més abruptes.
Tothom que hi vulgui participar, ha d’estar assegurat amb la llicència federativa FEEC. Demanem la participació de les entitats excursionistes federades.

Com participar-hi?
1. Cada entitat ha de fer una llista de les persones que vulguin participar en aquesta cadena humana a Montserrat (nom i cognoms, NIF i telèfon del responsable del grup).
Un cop la tinguin a punt (com a molt el dimecres 25 d’abril), s’ha de fer arribar la llista a l’adreça faranelcim.federats@gmail.com.

2. Un cop ens hagi arribat la vostra llista, rebreu un missatge amb el tram que us correspon i l’horari.

3. IMPORTANT!: L’afluència de persones serà important; per això és molt important que les entitats accedeixin a la muntanya amb autocars i que evitin l’ús dels vehicles
particulars.

4. Els autocars es poden posar a disposició d’altres persones que vulguin participar en la cadena humana, encara que no siguin sòcies de les entitats, per optimitzar el
desplaçament.

5. Els autocars de les entitats excursionistes podran accedir al recinte del monestir per descarregar els participants i iniciar la ruta pel camí del pas dels Francesos, ja que van
destinats als trams superiors de la cadena humana.

6. No serà una marxa, per tant, els participants es desplaçaran fins al seu tram i restaran al lloc indicat fins al final de l’activitat. Després tornaran pel mateix camí.

7. Durant tot el recorregut hi haurà voluntaris degudament identificats per ordenar la gent per trams i garantir el funcionament correcte de l’activitat.

8. Una vegada els trams estiguin coberts, des l’església de Collbató sortiran les fotografies emmarcades de tots els presos polítics i exiliats, les quals aniran passant de mà en mà fins al peu del Cavall Bernat. Allà una cordada formada per Bombers per la República i escaladors de la FEEC pujarà les fotografies fins al cim, moment culminant de la cadena.

MÉS INFORMACIÓ: http://www.cridaperlallibertat.cat/