El Refugi d’Agulles de Montserrat, acollirà les estades d’escalada per a joves d’entre 14 i 17 anys, que es duran a terme del 6 al 9 d’agost. Els joves que vulguin participar-hi han de ser socis d’una entitat excursionista i disposar de la llicència federativa.

Alguns dels objectius d’aquestes estades, serà transmetre als joves els coneixements de seguretat necessaris per a la pràctica de l’escalada, conèixer les diferents modalitats i les singularitats del Parc Natural de Montserrat.

Hi ha un màxim de 12 places i les estades no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindran preferència aquells esportistes que no hagin participat prèviament en estades de la mateixa modalitat en primer lloc i en altres estades de la FEEC en segon.

Els joves interessats en participar-hi han de tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, així com disposar del material necessari. Per a preinscriure’s s’haurà d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 23 de juliol de 2020.

Posteriorment, la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 307 euros i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. El desplaçament fins al lloc de trobada i el de tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades per videoconferència, la FEEC farà arribar els link de la reunió a tots els participants. En aquesta reunió, es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934 120 777 – ext. 2.

Laia Erra
Àrea de Formació i ECAM