La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca les Estades d’esquí de muntanya per a joves federats de 14 a 17 anys, del 19 al 22 d’abril al refugi de Pleta del Prat.

L’objectiu principal de les estades és que els joves puguin assolir un nivell suficient per realitzar sortides fàcils d’esquí de muntanya. Això es durà a terme combinant la sortida guiada amb tallers teoricopràctics de seguretat i progressió. També es treballaran els hàbits esportius i es fomentarà la convivència entre els participants.

Per participar-hi cal tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, a més de ser membre d’una entitat excursionista i disposar de la llicència federativa de l’any en curs (modalitat D).

Hi ha un màxim de 12 places i les estades no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la mateixa especialitat en primer terme, i en altres estades en segon.

Els joves interessats a participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 24 de març de 2019.

Posteriorment, la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció és de 180 euros i cobreix les despeses d’allotjament, les dietes, els instructors i el cremallera. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i la tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior a l’inici de les estades es farà una sessió de presentació a la seu social de la FEEC. El dia i l’hora es concretaran més endavant. Serà un moment de trobada entre els joves i els instructors acompanyants, on es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats. Caldrà venir acompanyat del pare, mare o tutor.

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a estades@feec.cat o trucar al 934 120 777 – extensió 2.