De l’11 al 15 d’octubre es duran a terme les estades de barrancs per a joves federats d’entre 18 i 25 anys. La zona escollida és Grenoble, als Alps francesos entre els Parcs Naturals Regionals de Vercors i la Chartreuse, lloc idoni per gaudir de la pràctica de barranquisme pels seus barrancs amb diferents nivells (des de V3a3III a V6a3IV) i les seves impressionants cingleres, parets, cascades, sifons, coves, estrets, gorgs profunds i escarpes abruptes.

L’objectiu principal de les estades és adquirir els coneixements suficients per progressar amb seguretat i autonomia per barrancs de fins a nivell mig de dificultat dotant als participants de recursos tècnics i de seguretat per superar qualsevol situació que es pugui donar en un barranc d’aquest tipus. Per assolir-los es plantegen les activitats de forma progressiva, amb explicacions prèvies al refugi i sobre el terreny i escollint els barrancs de menys a més dificultat.

Hi haurà un màxim de 8 places i no es realitzaran si no s’arriba als 7 inscrits, aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació, tanmateix si hi hagués més sol·licituds que places tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la FEEC.

Els joves interessats en participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.catEl termini de recepció de sol·licituds serà el dia 20 setembre 2017.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 100 € i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments aniran a càrrec dels participants, tant els d’anada i tornada com les aproximacions que es puguin fer durant les estades.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per més informació, contactar per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934.120.777 ext. 2.