Del 27 al 30 de desembre, la Cerdanya acollirà les últimes estades de l’any, destinades a socis i sòcies d’entitats excursionistes amb carnet federatiu entre 14 i 17 anys. Per participar en aquestes estades és necessari un mínim d’experiència en alpinisme i escalada en roca, així com una bona condició física i disposar del material individual necessari.

L’objectiu principal es generar dinàmiques de grup i convivència enfocades a la muntanya i a la pràctica de l’alpinisme, aportant als participants els coneixements sobre la utilització del material específic, els encordaments bàsics, les maniobres en neu i en roca, així com les condicions de la muntanya hivernal i la planificació i organització de l’activitat.

El màxim de places són 12 i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Les places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. I si hi hagués més sol·licituds que places, tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat anteriorment en les estades de la mateixa especialitat en primer terme i en altres estades en segon.

Els joves interessats a participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix per correu electrònic a estades@feec.catEl termini de recepció de sol·licituds serà el dia 2 de desembre de 2018.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com han de formalitzar la inscripció. El cost és de 125 euros i cobreix les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i els de tornada van a càrrec de cada participant.

Els i les joves hauran de tenir una bona condició física i haver practicat prèviament l’alpinisme. A més, hauran de portar el seu propi material tècnic: arnés, casc, aparell de fre, mosquetons, cintes exprés, piolet, grampons i botes d’alta muntanya, entre d’altres que s’especificaran un cop inscrits.

Uns dies abans a les estades es farà una sessió de presentació a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934 120 777, extensió 2.