Com a l’edició 2018, aquest any, l’organització de la Garmin Team Trail volem compartir aquesta prova per equips amb el vostre club.

En aquest moment estem realitzant la promoció d’aquesta 3a Edició de la cursa per etapes de trail, la GTT. http://garminteamtrail.com/es/

Aquesta es una cursa de Trail per etapes i equips, sense arribar a l’exigència de les curses habituals de més d’un dia, comparativament son curses molt diferents.

Com jo la veig es perfecte per córrer en equips de 2-3-4-6-8 persones, son 8 etapes amb sortida a Castellar de n’Hug i arribada a Sant Cugat del Vallés. Es perfecte per córrer amb amics, i personalment crec que a l’actualitat la gent busca més proves d’aquest tipus, que barregen competició amb una experiència de diversió en equip.

Al final el que ens agradaria es que difonguéssiu el descompte del 25% que us oferim entre els vostres socis com un al·licient o avantatge extra de cara a ells. El que us demanem es fer-vos ressò d’aquest descompte i de la prova a les vostres plataformes de comunicació XXSS, web o newsletters.

Aquí teniu tota info del recorregut, http://garminteamtrail.com/es/la-carrera/recorrido-y-etapas/, també veuràs que el límit es 36h. L’any passat l’equip Inverse va trigar pràcticament 17:37h però això es una excepció.

El procediment de cara a activar aquest descompte es el següent. Un cop tingueu els equips organitzats serà mes senzill que escolliu un capità perquè es posi en contacte amb info@garminteamtrail.com ens digui en nom de quin club ve i d’aquesta manera s’activarà el descompte i es podrà procedir al registre.

Si teniu qualsevol dubte aquí teniu el meu número de Julian Velasco que es la persona responsable d’aquesta promoció amb clubs i comunitats: 649991359

Gràcies i fins aviat!

Miquel Esteve Vila
SPORTS EVENTS
Miquel.Esteve@rpm-mktg.es



Miquel Esteve Vila