Sant Jordi (Cercs) 5 i 6 de Maig 2018

Ens adrecem a vosaltres per donar-vos informació d'un projecte esportiu solidari que organitzen BOMBERS AMB CAUSA.

Us expliquem el projecte:

Bombers amb Causa neix de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya de crear un calendari per tal de destinar els fons a la recerca de malalties infantils, els donatius es fan a l'Obra Social de Sant Joan de Déu que és qui els canalitza cap a la investigació que més ho necessiti, sempre sota criteris científics.

El projecte fa un pas més i per tal d'augmentar els beneficis del calendari i els propers 5 i 6 de Maig de 2018 s'organitzarà una cursa de muntanya solidària a Cercs (Berguedà), on el 100% de les inscripcions es destinaran a l'objectiu del calendari: la investigació de les malalties infantils.

Els objectius són:

  1. Destinar els beneficis de les inscripcions, juntament amb altres aportacions econòmiques, a la investigació de les malalties infantils i la infància en risc sumant-los a la recaptació de la venda del calendari 2018.
  2. Conscienciar de la necessitat de realitzar activitats solidàries per tal d’aconseguir fons per a causes socials al voltant de la infància.
  3. Fomentar l’esport a la muntanya de manera segura.
  4. Fer més propers als ciutadans i ciutadanes el cos de bombers i la seva implicació amb la societat civil.
  5. Poder gaudir d’un cap de setmana en família dins el marc d’una cursa de muntanya.

Al igual que el calendari, els nens i nenes són els protagonistes, per això tenen també la seva cursa infantil dissabte dia 5 de maig de 2018. Una cursa de muntanya de diferents distàncies en funció de l’edat dels infants, que és gratuïta per tots els menors que hi vulguin participar i pels pares que els vulguin acompanyar.

La cursa de muntanya per adults serà diumenge dia 6 de maig de 2018 a Sant Jordi de Cercs i es trobarà dividida en dues curses:

  • Cursa de 25 km amb 1.440 metres de desnivell positiu on es donarà un temps màxim de 5 hores per tal de finalitzar-la.
  • Cursa/caminada de 10 km amb 597 metres de desnivell positiu amb un temps màxim de 3.30 hores per tal de realitzar-la.
  • Tanmateix, durant el transcurs de la cursa, es fan activitats paral·leles pels acompanyants dels corredors com jocs per nens, xerrades, activitats culturals pel municipi de Cercs, etc.

Gràcies a la implicació en aquesta cursa de l’Ajuntament de Cercs, es disposarà de vestuaris, guarda-robes i pàrquing tant per a vehicles com per a furgonetes i autocaravanes.

Les persones que no vulguin córrer la cursa però que estiguin interessades a fer la seva aportació econòmica al projecte Bombers amb causa, poden optar per la modalitat Dorsal 0, que permet destinar la quota d’inscripció a la iniciativa solidària sense necessitat de fer la prova.

INSCRIPCIONS OBERTES!

Més informació i inscripcions a www.cursamuntanyabombersambcausa.org

 

www.bombersambcausa.org