Ens adrecem a vosaltres per donar-vos informació del projecte esportiu solidari del qual ja arribem tercera edició, per tal que pugueu enviar-la als membres del vostre club.

Us expliquem el projecte:

- Bombers amb Causa neix de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya de crear un calendari per tal de destinar els fons a la recerca de malalties infantils, els donatius es fan a l'Obra Social de Sant Joan de Déu que és qui els canalitza cap a la investigació que més ho necessiti, sempre sota criteris científics.

- El projecte fa un pas més i per tal d'augmentar els beneficis del calendari i els propers 4 i 5 de Maig de 2019 s'organitzarà una cursa de muntanya solidària a Cercs (Berguedà), on el 100% de les inscripcions es destinaran a l'objectiu del calendari: la investigació de les malalties infantils, i en aquesta edició al PEDIATRIC CANCER CENTER DE SANT JOAN DE DÉU.

Per més informació adjuntem la memòria econòmica de l'anterior edició de la cursa, així com la pàgina web de la cursa i del projecte.

www.cursamuntanyabombersambcausa.org

www.bombersambcausa.org