Els representants de l’esport català s’uneixen per proposar una reforma de llei en el seu sector

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha iniciat una iniciativa legislativa popular (ILP) per reformar l’actual llei de l’esport. Sota el lema “Preparats. Llestos. Llei”, la campanya necessita aconseguir 50.000 signatures perquè la llei pugui entrar a debat al Parlament. Des de la FEEC ens hem sumat a aquesta iniciativa, que compta amb el suport de totes les federacions esportives catalanes i dibuixa un nou model pel món de l’esport a Catalunya més a prop dels estàndards internacionals en auge a Amèrica i els països nòrdics.

  

Deu raons per la nova llei de l’esport

  1. Igualtat efectiva de l’esport femení
  2. Tolerància zero a la violència i discriminació
  3. Potenciació de l’esport per a persones amb discapacitat
  4. Més i millor promoció de l’esport base
  5. Millora de la tecnificació dels nostres esportistes
  6. Conciliació entre la pràctica esportiva i els estudis
  7. Més projecció internacional
  8. Nou model de finançament
  9. Sector més transparent, participatiu i eficient
  10. Un nou sistema avançat, modern i europeu

Descarrega Llei de l'Esport (en PDF)

Per poder firmar per la nova llei de l’esport cal tenir més de 16 anys i estar empadronat a Catalunya o ser-ne resident.

Tots els clubs i entitats que ho desitgin poden demanar plecs de signatures als seus veguers, que són els responsables d’aquests plecs segellats i numerats. Aquests plecs no es poden fotocopiar, només es poden utilitzar els que han estat validats pel Parlament de Catalunya. Les dades s’han d’escriure totes en majúscules i l’adreça ha de ser la d’empadronament, que podria no coincidir amb la DNI.