Ens adrecem a vosaltres per donar-vos informació del projecte esportiu solidari del qual ja arribem cuarta edició, per tal que pugueu enviar-la als membres del vostre club.

Us expliquem el projecte:

  • Bombers amb Causa neix de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya de crear un calendari per tal de destinar els fons a la recerca de malalties infantils, els donatius es fan a l'Obra Social de Sant Joan de Déu que és qui els canalitza cap a la investigació que més ho necessiti, sempre sota criteris científics.
  • El projecte fa un pas més i per tal d'augmentar els beneficis del calendari els propers 2 i 3 de Maig de 2020 s'organitzarà una cursa de muntanya solidària a Sant Jordi de Cercs (Berguedà), on el 100% de les inscripcions es destinaran a l'objectiu del calendari: la investigació de les malalties infantils.
  • Com a novetat d'enguany us informem que formem part de la Copa Trail Ruuning Berguedà, una lliga formada per 7 fantàstiques curses més on us convidem a participar-hi. La primera cursa de la copa és la Pugo Regis Trail el proper dia 15 de març. https://www.bergueda.cat/serveis/joventut-esports-ensenyament-i-cultura/esports/copatrailrunningbergueda/

Per més informació adjuntem la memòria econòmica de l'anterior edició de la cursa, així com la pàgina web de la cursa i del projecte.

www.cursamuntanyabombersambcausa.org

www.bombersambcausa.org

Us hi esperem!!
Bombers amb Causa