La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca a totes les entitats i clubs federats a l’Assemblea General Ordinària . Aquesta tindrà lloc al Complex Esportiu del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEIEG) de Sant Narcís a Girona (Gironès), carrer Empúries, 47, el dissabte 1 d’agost, a les 9:30 hores en primera convocatòria, i a les 10 hores en segona, i està organitzada pel GEIEG.

Entre els punts més destacats, l’ordre del dia de l’Assemblea de la FEEC inclou, l’aprovació de la memòria d’activitats de l’exercici vençut, l’aprovació dels comptes anuals de l’exercici econòmic del 2019 i l’estat de comptes a 31 de desembre, entre d’altres punts amb ratificacions de reglaments esportius o resolucions de propostes que pugin fer les entitats.

L’assemblea s’havia de celebrar el passat 30 de maig però com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19 va quedar ajornada.

Acreditació per a l’Assemblea General

Segons l’Article 57.1 del Decret 58/2010, l’Assemblea General està formada pels presidents o representants acreditats de les entitats esportives afiliades.

Com a norma general, la representació recau en el president o la presidenta de l’entitat.

En situacions d’impossibilitat manifesta per exercir la representació en l’Assemblea, la pot exercir el vicepresident o la vicepresidenta que, segons els estatuts vigents i degudament inscrits en el registre de la Secretaria General de l’Esport, puguin ocupar aquesta representació, i sempre que el seu nom consti degudament inscrit en l’esmentat registre.

En el cas de les seccions esportives, la representació recau en el representant legal de l’entitat o el responsable de la secció, sempre que consti degudament inscrit en l’esmentat registre d’entitats esportives de la Generalitat de Catalunya.

Per tant, només podran accedir i intervenir a la reunió de l’Assemblea General les persones fefaentment acreditades d’aquesta manera.

Segons estableix el mateix article 57, les entitats que no estiguin inscrites i amb el mandat en vigor s’han d’acreditar única i exclusivament presentant l’instrument notarial.

Seguint els protocols establerts per poder accedir a l’assemblea caldrà portar la corresponent mascareta individual i guardar les distancies de seguretat de 2,5 metres.

Abans d’entrar es faran els controls pertinents seguint les mesures de seguretat sanitàries establertes.

Aquesta assemblea serà retransmesa per streaming per tots aquells representants d’entitats que no es desplacin físicament al lloc de celebració, i tindran dret a paraula en la mateixa . De tota manera nomes tindran tots els drets assemblearis intactes (dret a vot) nomes els assistents físics a la mateixa.

Un cop finalitzi l’assemblea ordinària se celebrarà una assemblea extraordinària de modificació d’estatuts de la FEEC.

Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/lassemblea-general-ordinaria-de-la-feec-l1-dagost-a-girona/