La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha elaborat els protocols amb les mesures preventives davant de l’epidèmia de la Covid-19 per les diferents disciplines i per anar recuperant a poc a poc les activitats socials i competitives que s’encarrega de regular.

Des de la FEEC s’ha volgut fer uns proctocols flexibles però ajustats a la realitat i a les mesures sanitàries recomanades des del Govern català.

Els protocols actuals poden patir modificacions depenent de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 i depenent de l’evolució de les mesures que es determinin des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

La FEEC acompanya els protocols amb diferents infografies que ha realitzat el dissenyador, Lluís Mestres, i que serviran per a que les entitats puguin tenir en un lloc visible durant el període en què s’hagin d’aplicar aquests protocols.

Des de la FEEC es treballa també per actualitzar quan faci falta aquests protocols que seran d’obligat compliment per les activitats que es trobin dins dels calendaris de circuits i copes de la FEEC i recomanacions per a tots aquells que pratiquin activitats de muntanya.

Protocol de Competicions text FEEC (PDF)

Infografia Curses per Muntanya (PDF)

Protocol Excursionisme (PDF)

Infografia Excursionisme (PDF)

Protocol Cuidadors de Senders (PDF)

Infografia Cuidadors de Senders (PDF)

Protocol de Rocòdroms (PDF)

Infografia Rocòdroms (PDF)

Protocol d’Alpinisme i Escalada (PDF)

Infografia Escalada en Roca (PDF)

Protocol de descens de Barrancs (PDF)

Infografia Protocol de Barrancs (PDF)

******************************************************************

La FEEC també ha redactat una normativa d’ús pels refugis d’emergència que només podran ser utilitzats en cas de necessitat.

Aquest protocol de refugis guardats serà d’obligat compliment en els refugis de la FEEC i en els refugis de muntanya de Catalunya.

Protocol de refugis de muntanya text (PDF)

Infografia refugis de muntanya (PDF)

Font de la noticia: https://www.feec.cat/protocols/