La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya se suma a les recomanacions del Govern i demana que se segueixin les mesures establertes des dels diferents departaments de la Generalitat.

Una de les principals recomanacions demana a la ciutadania quedar-se a casa si no és per motius essencials. Aquesta mesura afecta a les comarques del Segrià, la Noguera i a les poblacions de l’àrea metropolitana de; Barcelona, Viladecans, el Prat de Llobregat, St. Joan Despí, St. Boi de Llobregat, Cornellà, St. Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet, Montcada i Reixach, Sta. Coloma de Gramenet, St. Adrià del Besós i Badalona.

Queda prohibit en aquestes zones les trobades o reunions de més de 10 persones tant en l¡àmbit privat com en l’àmbit públic, excepte activitats laborals o el transport públic. També es prohibeixen, les activitats culturals, d’espectacles públics, recreatives, esportives i d’oci nocturn. Els casals d’estiu, estades o colònies segueixen de moment permeses.

Des de la FEEC recomanem seguint les indicacions del Govern que aquest cap de setmana els federats i federades d’aquests territoris evitin anar a fer muntanya en territoris que no siguin dins la seva mateixa ciutat.

Un cop més també recomanem a tots i totes els que fan muntanya que segueixin els diferents consells de seguretat per gaudir de les activitats a la muntanya de forma segura i minimitzar riscos.

Així remarquem també que per a realitzar qualsevol activitat de muntanya fora de les regions anteriorment anomenades des de la FEEC es van dissenyar protocols d’actuació conjuntament amb la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física. Aquests protocols són d’obligat compliment en les activitats organitzades des de la FEEC i recomanacions per a la resta per poder complir les mesures sanitàries correctes. A més a més els participants de sortides, marxes, trobades o activitats diverses han de signar el full d’autoresponsablitat.

Recordem així també que la llicència federativa de la FEEC seguirà en funcionament en qualsevol cas.

Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/la-feec-demana-seguir-les-mesures-establertes-des-del-govern/