Des de l’àrea de formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya es posen en marxa noves càpsules formatives a través del canal de youtube de la FEEC.

La intenció és apropar als federats i federades totes aquelles qüestions que fan referència als aspectes formatius i que ens ajuden a anar més segurs a la muntanya. Diferents tècnics de la FEEC seran els encarregats de fer aquestes càpsules que ens recordaran i explicaran diversos aspectes a tenir en compte abans de realitzar qualsevol activitat de muntanya.

Des de com preparar una motxilla o com plegar una corda, passant per posar en pràctica els diferents nusos d’escalada. Aquestes dues darreres seran les primeres càpsules que es poden trobar a l’apartat de FEEC TV del nostre web. Les càpsules les ha realitzat el tècnic esportiu en espeleologia, descens de barrancs i mitja muntanya, Joan Olives Domènec. Olives és també professor de INS CAR de Sant Cugat i Ins Abat Oliba de Ripoll on imparteix formació en muntanya.

Un dels objectius d’aquestes càpsules serà el de donar suport a la formació federativa i de l’Escola Catalana de l’Esport online que s’iniciarà aquest pròxim mes de maig. Els cursos que es podran seguir online seran: el TD1 de Marxa Nòrdica que s’imparteix amb l’ECE i el curs federatiu de monitor d’excursionisme.

Aquests darrers mesos des de l’àrea de formació s’han ajornat els cursos de monitor d’excursionisme, instructor d’esquí de muntanya i instructor de Curses per Muntanya.

A més a més han quedat suspeses les estades d’esquí de muntanya, d’escalada, estades als Pirineus i als Alps.

Els coordinadors i tècnics dels INS on s’imparteixen cursos de muntanya, conjuntament amb la FEEC, treballen ja en el currículum dels nous decrets que afecten a les titulacions esportives de muntanya.

https://www.feec.cat/actualitat/noticies/la-feec-estrena-noves-capsules-formatives/