La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya suspèn el I Circuit Català d’Escoles Trail.

El que havia de significar el tret de sortida a un nou circuit entre els més petits de les curses per muntanya s’ha vist afectat de ple també per la crisi provocada per la Covid-19.

El comitè d’aquest nou circuit ha decidit posposar un any l’inici d’aquest nou circuit, ja que es troba que seria complicat mantenir les distàncies de seguretat amb nens i acompanyants. A més el comitè troba que amb altres fórmules d’encarar el circuit es perdria l’essència participativa i lúdica.
Tot i així, es reitera la política de la FEEC de que no s’obliga a cancel·lar cap prova sinó que el Circuit d’Escoles de Trail quedarà cancel·lat i cada organització decidirà si tira o no endavant l’edició 2020 de la seva cursa.
Des del mateix comitè ha sorgit idees per incentivar entrenaments a les zones on s’havien de disputar les diferents curses.

Fins ara tres de les cinc proves que formaven part d’aquest circuit ja han estat suspeses. Ara mateix només, la Verticalp (CE Cerdanya Pirineus) el 23 d’agost i la Up Xic (CE Voltraganès) 12 de setembre mantenen la data per la seva celebració.

Amb aquesta suspensió s’ajorna al pròxim 2021 l’inici d’aquest nou circuit que ha de servir per seguir potenciant aquelles entitats que aposten per l’esport de base, en aquest cas les curses per muntanya.

Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/la-feec-suspen-el-i-circuit-catala-descoles-trail/