Seguint les recomanacions aprovades en la resolució SLT 1746/2020 de 17 de juliol de 2020 per part del Govern de la Generalitat i que afecten a la comarca del Barcelonès on es troben situades les nostres oficines, s’han pres la decisions següents:

  • Mantenir obertes les nostres oficines al públic, però atenen només amb cita prèvia, per tal de evitar més d’una visita en el mateix moment. Visites que només ocuparan l’espai de recepció. La cita prèvia es pot demanar trucant al 93 412 07 77 o per correu electrònic a feec@feec.cat
  • No permetre als voluntaris, membres de comitès, etc. l’activitat en els locals de la FEEC, utilitzant per això les videoconferències, amb l’ajuda tècnica si s’escau dels nostres informàtics.
  • Treball presencial del 50% de la plantilla i telemàtic de l’altra 50% en setmanes alternatives.
  • Mantenir els protocols de prevenció activats a les nostres oficines seguint la normativa vigent.
  • Aquesta situació es revisarà novament el divendres 24 o abans en cas de canvis de les circumstàncies especials i posteriorment amb caràcter setmanal si es manté la situació actual al Barcelonès.
  • Es recorda que a data d’avui es manté l’Assemblea a Girona, que no està afectada per les reglamentacions actuals. Hem d’insistir també en que totes aquestes actuacions, poden canviar ràpidament en funció de les instruccions que es rebin des del Govern, ja que estem en una situació totalment anòmala.
Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/les-oficines-de-la-feec-seguiran-obertes-amb-cita-previa/