Gent de Llum i Llibertat,
Ara farà un any que vau fer possible l'acció d'il·luminar les 131 agulles a Montserrat. Vam sublimar l'esperit cívic del referèndum de l'1 d'octubre amb un clam al món per la independència d'aquest país, i ho vam aconseguir generant bellesa.


fotografia Mabel Salgado

Us presentem el documental en exclusiva per a tots els col·lectius que hi vau participar: escaladors, padrines, fotògrafs, voluntaris, tècnics i gent de les entitats.

És una obra audiovisual narrada pels propis protagonistes, en entrevistes i en el directe, fent camí i dalt les agulles.

Serà el dijous 1 d'octubre a Igualada.

Les circumstàncies actuals ens obliguen a seguir un protocol d'inscripció i aforament estrictes. Per aconseguir les invitacions haureu d'omplir aquest formulari…
https://forms.gle/GVstxbkoqjQSVuWh9

…donem de termini fins divendres 25 d'octubre (ara sense acompanyants).

Si sou escaladors o padrins, esmenteu-nos el nom de l'agulla al camp d'observacions.

Les entrades les rebreu del mateix Ateneu Igualadí per correu electrònic i per estricte ordre d'inscripció. En cas que s'omplin al 100% totes dues sessions, us informarem d'un nou calendari de projeccions. En cas que no sigui així, a partir del dia 26 podreu inscriure-hi acompanyants fins a esgotar les localitats.

L'emoció està assegurada, us hi esperem!

NOTA: Qualsevol dubte, contacta x mail a audiovisuals@llumillibertat.cat