L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) de la FEEC convoquen les proves d’accés a monitors d’excursionisme i instructors de les especialitats d’excursionisme, escalada i descens de barrancs, pel cap de setmana del 10 i 11 de març.

Les proves per a monitors d’excursionisme van dirigides a persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes amb carnet federatiu, que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser monitors d’excursionisme i/o instructors d’altres especialitats.

El detall de les proves a realitzar per accedir a cada especialitat es poden trobar a l’apartat de Formació del web de la FEEC.

Totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de formalitzar la inscripció a través del gestor d’inscripcions de la FEEC. El termini de presentació és el 4 de març i no s’admetrà cap sol·licitud amb documentació incompleta ni fora de termini.

Curs de monitor d’excursionisme d’entitat

L’Àrea de Formació convoca un curs de Monitors d’Excursionisme d’Entitat pels propers mesos d’abril a juny. La figura del monitor és la que dóna suport en la dinamització de les activitats que organitzen les entitats excursionistes i a la vegada promou les diverses activitats de muntanya que s’hi organitzen. A més, és el primer pas per ser formador benèvol mitjançant la titulació d’Instructor de l’especialitat.

Aquest curs va dirigit a totes les persones que vulguin realitzar aquestes tasques dintre les entitats i clubs excursionistes adherits a la FEEC i que ja hagin superat les proves d’accés al curs.

La matrícula s’ha de formalitzar des del gestor d’inscripcions de la FEEC abans del 29 de març.

Més informació a l’apartat de formació.