La FEEC convoca les proves de selecció per entrar a formar part del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) aquesta temporada 2019-2020, un dels referents a nivell internacional en la formació de joves esquiadors de muntanya de competició. Les proves se celebraran el 27 i 28 d’abril.

Per accedir a les proves de selecció els nous candidats han de tenir la llicència FEEC modalitat D de l’any 2019, tenir entre 13 i 21 anys, un historial esportiu que garanteixi un nivell d’esquí alpí mig/alt i un certificat mèdic d’aptitud física per a l’esquí de muntanya.

Tots els esportistes de nou ingrés que accedeixin a les proves han d’ingressar 20 euros mitjançant el gestor d’inscripcions de la FEEC i enviar la documentació requerida a adjuntdirtecnica@feec.cat abans del 24 d’abril.

Procés de selecció
Per tal de poder accedir al CTEMC cal realitzar unes proves físiques i tècniques per poder valorar el nivell inicial dels esportistes de nou ingrés. L’objectiu d’aquestes proves es assegurar un nivell mínim per tal de poder treballar en la tecnificació dels esportistes integrants els propers anys. A més a més, també es farà una entrevista personal per saber les motivacions i inquietuds de l’aspirant.