Vols fer un curs de monitor de lleure especialitzat en excursionisme? Si la resposta és sí, t’estem esperant!

L’Escola Educa Lleure i el Moviment Azmiut organitzen aquest curs del 26 de juny al 6 de juliol. Seran deu dies intensius en plena natura on els participants duran a terme diferents activitats i tallers relacionades amb l’excursionisme i el lleure. El curs es desenvoluparà al Refugi d’Erols, situat entre Castellar de n’Hug i la Pobla de l’Illet, enmig del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Està pensat per a aquells joves que volen tenir el títol de monitors de lleure, i a més a més els agrada educar en el medi natural i/o portar infants a la muntanya. L’assignatura d’excursionisme es basa en aprendre les tècniques per saber orientar-se, llegir un mapa, preparar excursions amb infants o bé uns campaments, a la vegada que s’aprenen les eines pedagògiques per aquest sector.

El preu del curs és de 450 euros, i està tot inclòs excepte el transport fins allà.

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 22 de juny enviant un correu electrònic a azimut@feec.cat, indicant nom i cognoms, DNI, correu electrònic, número de mòbil i data de naixement. Per a més informació podeu contactar amb l’organització a través del mateix correu electrònic.

Moviment Azimut
Azimut és una associació sense ànim de lucre que fa referència al Moviment Educatiu d’Excursionisme en el Temps Lliure Infantil i Juvenil de Catalunya. Va ser constituïda el gener de 1993 i agrupa aquelles entitats excursionistes que, entre les seves activitats, treballen el lleure infantil i juvenil en el context de l’excursionisme a Catalunya. El seu objectiu és ajudar a potenciar i desenvolupar aquestes seccions que tenen per espai d’actuació la muntanya, així com treballar en la promoció de les activitats pròpies d’aquest sector a Catalunya i oferir suport al col·lectiu de monitors que treballen dins aquest àmbit.