Vols viure una experiència inusual, vigoritzant i descobrir un esport nou? Ara pots gaudir i fer gaudir als membres del vostre club de les virtuts de l’aigua de mar practicant aquesta nova activitat a la platja!

Com a novetat i per promocionar aquesta nova disciplina, l’Àrea de Formació de la FEEC ha convocat un curs de monitor de marxa aquàtica del 25 al 28 de juliol a Salou.

Per poder accedir al curs, cal tenir la llicència federativa de la FEEC del 2019 i ser major d’edat. El curs té una càrrega lectiva de 30 hores teòrico-pràctiques. Hi ha un màxim de 12 places i el mínim per a fer el curs és de 6 inscrits.

Inscripcions
Les persones que vulguin inscriure’s al curs ho han de fer a través del web de la FEEC. El termini d’inscripció per a la prova d’accés i el curs serà el 21 de juliol i les places s’assignaran per rigorós ordre de pagament. En cas d’exhaurir-se les places abans del termini, es comunicarà a la pàgina web de la FEEC.

Calendari del curs
Classes pràctiques: dijous, divendres i dissabte de 8 a 10 h i de 19 a 20:30 h. Diumenge de 8 a 10 h.
Classes teòriques: dijous, divendres i dissabte d’11 a 13 h i de 15 a 18 h. Diumenge d’11 a 13h.
El calendari pot estar subjecte a algun canvi.

Per a més informació podeu consultar al web de la FEEC o contactar amb l’Àrea de Formació a través del correu area.formacio@feec.cat o trucant al 934120777.

Què és la marxa aquàtica?
La Marxa Aquàtica va néixer el 2005 a la costa del nord de França i va ser desenvolupada per un entrenador professional de rem, buscant una activitat muscular i d’enfortiment cardiovascular sense traumatismes articulars. Es tracta d’una activitat física que consisteix a caminar en el medi aquàtic, preferiblement el mar, amb una profunditat dins l’aigua entre el melic i les aixelles (immersió mínima per sobre de la cintura) amb i sense rem. Es practica tot l’any en rutes prèviament identificades i paral·lelament a la costa. Les sessions, que poden durar entre 1 h i 1h 30’, tenen lloc a platges de sorra, sense grans obstacles ni riscos.