Zona privada
Madteam

Estem replantejant l’escola de muntanya i temporalment queden aturades les seves activitats. La legislació referent a l'organització de cursos en l'ambit dels centres excursionistes es cada cop més estricta i és necessari adequar-se per la tranquilitat de tothom. Per això s'està duent a terme una revisió complerta dels processos. Es plantejaran amb tots els socis les diferents opcions dins del nostre àmbit de voluntariat .

Us anirem informant.


CARTA DE PRESENTACIÓ

L'Escola de Muntanya Madteam neix amb la intenció de cobrir les necessitats formatives dels nostres socis. Des de Madteam pensem que una formació de qualitat és bàsica tant per introduir-se en noves disciplines com per a perfeccionar coniexements i anar una mica més enllà alhora d'afrontar les nostres activitats tant a nivell tècnic com en seguretat.

La nostra màxima és el compromís amb la formació i ho demostrem presentant uns cursos dissenyats pels nostres guies i tècnics titulats.

Des de l'Escola de Muntanya Madteam volem que les formacions estiguin al vast de tothom però alhora els nostres tècnics rebin un tracte i una remuneració digne amb la feina que desenvolupen, és per això que el Club subvenciona els cursos perquè ningú es quedi sense poder fer la seva formació.

Sigueu benvinguts doncs a la vostra Escola.

Escola de Muntanya Madteam

CURSO DE ESQUÍ ALPINO - nivel 1

Días 14 y 15 de enero 2017

Este curso tiene como principal objetivo proporcionar al alumno las nociones necesarias para poder afrontar pendientes de 35º y / o su equivalencia de pista roja. Hay que remarcar que no es un curso donde se prepare al alumno para bajar en nieves no tratadas pero si que éste nos ayudará ha entender las posiciones básicas del esquí.

INFORMACIÓN E INSCRIPCIONES: http://bit.ly/2iveedg