Zona privada
Madteam

CARTA DE PRESENTACIÓ

L'Escola de Muntanya Madteam neix amb la intenció de cobrir les necessitats formatives dels nostres socis. Des de Madteam pensem que una formació de qualitat és bàsica tant per introduir-se en noves disciplines com per a perfeccionar coniexements i anar una mica més enllà alhora d'afrontar les nostres activitats tant a nivell tècnic com en seguretat.

La nostra màxima és el compromís amb la formació i ho demostrem presentant uns cursos dissenyats pels nostres guies i tècnics titulats.

Des de l'Escola de Muntanya Madteam volem que les formacions estiguin al vast de tothom però alhora els nostres tècnics rebin un tracte i una remuneració digne amb la feina que desenvolupen, és per això que el Club subvenciona els cursos perquè ningú es quedi sense poder fer la seva formació.

Sigueu benvinguts doncs a la vostra Escola.

 

Escola de Muntanya Madteam

CURS D'ESQUÍ ALPÍ - nivell 1

Dies 14 i 15 gener 2017

Aquest curs té com a principal objectiu proporcionar a l’alumne les nocions necessàries per poder afrontar pendents de 35º i/o la seva equivalència de pista vermella. Cal remarcar que no és un curs on es prepari l’alumne per baixar en neus no tractades però si que aquest ens ajudarà ha entendre les posicions bàsiques de l’esquí.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: http://bit.ly/2iveedg

CURS D'ALPINISME - nivell 1

Dies 25, 28 i 29 gener 2017

Curs d'alpinisme nivell, on es tocaran temes com l'orientació, meteorologia, material de recerca d'allaus, progressió amb grampons i piolet, auto detenció, nusos i lectura del terreny i planificació d'una activitat.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: http://bit.ly/2icfazh