Zona privada
Madteam

Estem replantejant l’escola de muntanya i temporalment queden aturades les seves activitats. La legislació referent a l'organització de cursos en l'ambit dels centres excursionistes es cada cop més estricta i és necessari adequar-se per la tranquilitat de tothom. Per això s'està duent a terme una revisió complerta dels processos. Es plantejaran amb tots els socis les diferents opcions dins del nostre àmbit de voluntariat .

Us anirem informant.

CARTA DE PRESENTACIÓ

L'Escola de Muntanya Madteam neix amb la intenció de cobrir les necessitats formatives dels nostres socis. Des de Madteam pensem que una formació de qualitat és bàsica tant per introduir-se en noves disciplines com per a perfeccionar coneixements i anar una mica més enllà a l'hora d'afrontar les nostres activitats tant a nivell tècnic com en seguretat.

La nostra màxima és el compromís amb la formació i ho demostrem presentant uns cursos dissenyats pels nostres guies i tècnics titulats.

Des de l'Escola de Muntanya Madteam volem que les formacions estiguin al vast de tothom però alhora els nostres tècnics rebin un tracte i una remuneració digne amb la feina que desenvolupen, és per això que el Club subvenciona els cursos perquè ningú es quedi sense poder fer la seva formació.

Sigueu benvinguts doncs a la vostra Escola. 

 

Escola de Muntanya Madteam

 

 

 

 

Guiatges i formacions a la carta

Des de Madteam posem a disposició dels nostres socis un servei de guiatges i formacions a la carta. Els nostres professionals de l'escola de muntanya Madteam us acompanyaran en les vostres activitats. Si tens alguna idea posat en contacte amb nosaltres.

Contacta